Diensten

In de diensten die ik aanbied staat het verhaal zoveel mogelijk centraal. Van documentaires tot productfilms en bedrijfsfilms. Een verhaal, hoe kort of simpel soms ook, zorgt ervoor dat de aandacht van de kijker wordt vastgehouden en de video vaker wordt uitgekeken. Ik kan helpen om een bestaand idee uit te voeren of een geheel nieuw concept te ontwikkelen. 

Documentaire

Mijn achtergrond als historicus gecombineerd met mijn passie voor film en verhaal hebben geleid tot mijn interesse in documentaires. Alle facetten van mijn passies en kunnen komen hierin bijeen:  van verhaal- en brononderzoek, tot het interviewen van deskundigen, het filmen en de nabewerking.

Onlangs heb ik de documentaire “Et Fochtelervene – Van Iestied naor Wieshied” afgerond. De documentaire vertelt het verhaal van het hoogveengebied het Fochteloërveen, hoe het is ontstaan, de invloed die het op de mens heeft gehad en andersom.

Productfilm

Om de zichtbaarheid van een product te vergroten is bijna niets zo effectief als een goede productfilm. En hierin is “kort maar krachtig” het motto. De productfilms zijn daarom ook uitstekend te gebruiken in social media campagnes op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en LinkedIn, maar ook op de productpagina van je website misstaan ze niet. 

Bedrijfsfilm

Eén van de belangrijkste zaken voor een ondernemer is diens zichtbaarheid, immers een klant moet jou kunnen vinden. Eén van de beste manieren om die zichtbaarheid te vergroten is aan de hand van een bedrijfsfilm.

Laat je klanten zien wie je bent, wat je doet of waarom ze jouw diensten of producten moeten hebben. Van korte inkijkjes in het bedrijf tot langere bedrijfsdocumentaires en alles daar tussenin.